Houd je huis in Leeuwarden koel met EnergieTechniek Friesland

Airco Leeuwarden nodig?

Op zoek naar een airco in Leeuwarden?

Op zoek naar airconditioning in Leeuwarden ? Energie Techniek Friesland (ET-F) helpt je graag! Met jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van airconditioning in heel Friesland, zijn wij de experts in Leeuwarden voor uw airco in huis.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We komen graag bij je langs om uw situatie te beoordelen en jouw wensen te bespreken.

Airco installatie Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Het kent 127.000 inwoners en volgens Gemeente Leeuwarden (2024) bijna 65.000 woningen. Er worden met name steeds meer nieuwe woningen gebouwd.

Of je woning nu nieuw, of oud is, airconditioning kan iedereen gebruiken. Of het nu is om enkel te koelen in de zomer, of om ook te verwarmen in de winter. Een airconditioning is een snelle en vooral ook efficiënte manier, zeker in combinatie met zonnepanelen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek, biedt ET-F niet alleen kennis, maar ook betrouwbaarheid. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Voor ons bent je zeker geen nummer. Ons team is uitstekend opgeleid en altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Team et-f

Wie is Energie Techniek Friesland?

Energie Techniek Friesland (ET-F) is een elektrotechnisch bedrijf gevestigd in Sexbierum, maar voor een airco actief in heel Friesland. Dus ook in Leeuwarden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de elektrotechniek is ET-F de airco specialist voor u in Leeuwarden en omgeving. Wij richten ons op het leveren van persoonlijke aandacht en efficiënte oplossingen. Bij ET-F bent u geen nummertje.

Bent je geïnteresseerd in het investeren in een airconditioning inclusief montage in Leeuwarden? Neem dan vandaag nog contact op met ET-F en ontdek de mogelijkheden en tarieven.

Team ET-F

Alle Diensten van ET-F BV

Infrarood verwarming installeren

Elektrische laadpalen installeren

Energieopslag thuisaccu’s plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

Airco voor thuis

Warmtepompen

Warmtepompboilers

Airconditioning in huis? Ook in Leeuwarden

Airconditioning in huis was vroeger een luxe, maar tegenwoordig zien we het steeds vaker. Het veranderende klimaat zorgt voor warmere zomers en de stijgende gasprijzen maken airco’s een aantrekkelijke optie om zonder gas te verwarmen, vooral in combinatie met zonnepanelen.

Monoblock, single split airco’s en multi-split airco’s in Leeuwarden

Bij het kiezen van de juiste airco in Leeuwarden komt veel kijken. De aanschafkosten kunnen sterk variëren. Een monoblock airco (zonder buitenunit) kost zo’n € 1.500, inclusief installatie. Voor een single split airco (voor één ruimte, met één binnendeel) liggen de kosten tussen de € 1.500 en € 3.000.

En voor multi-split airco’s, die meerdere ruimtes kunnen bedienen? Dan hangt de prijs af van het aantal binnendelen.

  • Een multi-split airco met 2 binnendelen vanaf € 3.500 tot € 5.500
  • Een multi-plit airco met 3 binnendelen vanaf € 4.500 tot € 6.500
  • Een multi-split airco met 4 binnendelen vanaf € 5.500 tot € 7.500

Dit is inclusief professionele installatie. Al deze soorten airconditioning kunnen zowel verkoelen, als verwarmen.

Wil je meer weten over de verschillende soorten airco’s en welke het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met ET-F. Welke type airco je ook wilt, onze specialisten staan klaar. Ook voor airco montage en onderhoud.

Airco onderhoud

Een airco laten plaatsen is de goede stap naar comfortabel wonen. Vergeet alleen niet dat een airco ook onderhoud nodig heeft om goed te blijven functioneren. Het onderhoud van je airco omvat verschillende aspecten zoals het reinigen van filters, de verdamper en de condensor. Dit voorkomt de opbouw van bacteriën en virussen, verwijdert nare geurtjes en zorgt voor een efficiënter energieverbruik.

Voor airco-onderhoud zijn onderhoudscontracten beschikbaar en de kosten variëren, maar liggen meestal tussen de €100 en €200 per jaar. Het is belangrijk om dit door een STEK-gecertificeerde monteur te laten uitvoeren, vooral als het gaat om het bijvullen van koelmiddel, wat bij wet verboden is om zelf te doen.

Airco onderhoud laten uitvoeren? Vraag meteen een offerte aan >

Reviews van onze klanten

Bekijk hier de meest recente beoordelingen van EnergieTechniek Friesland.

Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service ...
Lees meer
Gerben De Vries
Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit
Gerben De Vries
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is...
Lees meer
Bart Waldram
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is keurig netjes aangelegd en geïnstalleerd. Een aanrader.
Installatie elektrische auto-oplader
Bart Waldram
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de ...
Lees meer
Joost Jongen
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de oorzaak van het probleem gevonden is. Arjan is betrokken en een fijn persoon om mee te werken.
Herstel van elektrische stroom
Joost Jongen
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht ...
Lees meer
Hans Geleijnse
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht uitgevoerd en was ook bereid nog wat extra's te doen. We kunnen hem van harte aanbevelen, een echte vakman.
Een echte vakman
Hans Geleijnse
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in ...
Lees meer
Marloes Jellema
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in mijn keuken. Goede communicatie, fantastisch werk, en ook wanneer er nog iets op het laatste moment aangepast moest worden konden ze dit nog speciaal doen. Heel erg bedankt voor alles. En zeker dat ik dit bedrijf aanraad aan andere mensen.
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Marloes Jellema
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel ...
Lees meer
G Bi
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel en vakkundig.Wij hebben de groepenkast laten vervangen door hem. Van te voren is hij wezen kijken en hebben we onze wensen met hem besproken. Hiervoor is een configuratie bedacht en heeft hij deze uitgevoerd. De perilex aansluiting voor de inductieplaat heeft hij nog gecontroleerd en aangepast en duidelijke instructies gegeven hoe de stekker van de plaat er straks moet komen uit te zien. We hadden ook wat problemen met draden trekken waar hij ook even bij had geholpen. De oude groepenkast heeft hij keurig afgevoerd.
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
G Bi
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook ...
Lees meer
Egbert kuipers
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook kwam hij met een mooie oplossing om de keuken aan te sluiten op bestaande groepen kast. Echt topwerk en goed overleggend omtrent de werkzaamheden. Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader
Egbert kuipers
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te ...
Lees meer
Gerard Spoelstra
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te maken en werk is vlot uitgevoerd en keurig afgewerkt!
Volle tevredenheid
Gerard Spoelstra
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden...
Lees meer
Wybe Dekkinga
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden wat er allemaal mogelijk was. En vrij snel konden de panelen geleverd worden. De installatie wordt vakkundig gedaan door Arjan zelf en zijn medewerker.
Echt een top bedrijf
Wybe Dekkinga
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was ...
Lees meer
Anna Pochynok
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was in ons huis, rekening houdend met alle details. Arjan is een zeer professionele en aardige man, we waren erg blij om met hem te werken.
Zeer professionele en aardige man
Anna Pochynok
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de ...
Lees meer
Semko Posthuma
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de omgaan, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geinstalleerd. Een aanrader!
Plaatsen van zonnepanelen
Semko Posthuma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs, die ook nog eens...
Lees meer
r.a. bouma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs , die ook nog eens super netjes werken. Ze hebben bij mij zonnepanelen geplaatst, geen wachttijden zoals bij de grote bedrijven. Arjan legt alles duidelijk uit, hiervoor neemt hij alle tijd. Arjan Faber is de eigenaar, ik heb zelden ,een baas ontmoet die zo correct met de klant omgaat. Binnenkort krijg ik een offerte voor een warmtepomp en u raadt het al ook weer bij dit bedrijf. Kortom, Super mensen, super kwaliteit , enorm veel geduld en alles met een glimlach. Ik, kan met een goed gevoel gaan slapen ,want alles is geïnstalleerd volgens de regels en met de juiste ervaring en een glimlach. ,Arjan heeft 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Bedankt Arjan, Milan, Evert TOP
Een TOP bedrijf
r.a. bouma