Van Advies tot Plaatsing

Zakelijke Laadpalen

Dubbele laadpaal

Laadpaal voor uw bedrijfspand

Rijden uw werknemers met elektrische auto’s? Dan zijn laadpalen voor kantoor essentieel. Maar welke laadpaal kiest u en hoe zorgt u voor een efficiënte administratie en backoffice koppeling?  We vertellen u er graag meer over. Wilt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Energie Techniek Friesland. 

Dubbele laadpaal
laadpaal met laadpas

Laadpalen voor kantoor

Als u kiest voor een of meerdere laadpalen voor uw bedrijfspand, raden wij de laadpalen van Alfen aan. Deze laadpalen worden namelijk gekoppeld met de backoffice-software van E-flux. E-flux biedt handig laadpaalbeheer aan. Zo voegt u gemakkelijk nieuwe locaties toe, stelt u tarieven in en nodigt u nieuwe gebruikers uit. Zo kunnen enkel uw medewerkers gebruikmaken van uw laadpalen.

En heeft u rapportages nodig van de laadpalen? Ook dit is geregeld in een handomdraai. Ontdek de voordelen en neem contact met ons op voor advies of een offerte op maat.

Geen idee welke laadpaal u nodig heeft?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseur gaat alle opties stap voor stap met u langs om de beste keuze te maken.

De verschillende soorten laadpalen

Laadpalen met vaste of losse kabel

Er zijn laadpalen met een vaste kabel. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je altijd de juiste kabel bij de hand hebt. Het nadeel is dat je dan wel een losse kabel nodig hebt als je ergens anders je auto wilt opladen.

Enkele of dubbele laders

Wanneer je meerdere elektrische auto’s bezit kan het erg handig zijn om een laadpaal met dubbele lader aan te schaffen. Zeker bij kantoren is dit een veelgebruikte laadpaal. Je kunt hierbij met 1 laadpaal 2 auto’s tegelijk opladen.

Montage aan de muur of op een paal

De zogenaamde wallbox is vooral bij huis een veelgebruikte laadpaal. Deze wordt eenvoudig aan de wand bevestigd en zo bijvoorbeeld aan de muur van de garage gehangen. Bevestiging op een paal kan handig zijn als je een laadpaal op je parkeerterrein wilt of ergens op je oprit.

Laadpaal met laadpas of sleutel

Niet iedereen kan zomaar met jouw laadstation zijn auto opladen als je dat niet wilt. Er zijn laadpalen die je met een sleutel moet activeren of waarbij je een laadpas gebruikt om het opladen van je auto te starten.

Slimme laadpaal

Een slimme laadpaal is verbonden met internet en beschikt hiermee over slimme functies. Zo krijg je inzicht in je verbruik, kun je de laadpaal op afstand bedienen en bijvoorbeeld je laadgeschiedenis inzien. Ook kun je zelfs gezichtsherkenning inschakelen om de laadsessie te starten en beschik je je over handige functies om het laden aan te passen op het verbruik van je overige apparaten in huis. Een offline laadpaal biedt al deze handige extra functies niet.

Stroomkosten verrekenen?

Heb je een zakelijke leaseauto? Dan kan het zijn dat je werkgever ook je stroomkosten voor het opladen van je auto vergoed. Je kiest dan het beste een laadpaal met laadpas om dit eenvoudig te regelen. Er wel externe software met een abonnement nodig om dit te realiseren.

Ook een zakelijke laadpaal laten installeren?

Document wordt aangegeven

Waarom kiezen voor ET-F?

Het plaatsen en installeren van laadpalen is werk voor specialisten. Er moet rekening worden gehouden met zaken zoals load balancing de plaatsing en de belasting van uw elektriciteitsnet.

De experts van ET-F zoeken graag uit welke soort laadpaal geschikt is voor uw bedrijfspand. We komen bij u langs, zoeken uit wat voor u werkt en stellen een geschikte offerte op. Service op maat, dat is hoe Energie Techniek Friesland werkt. Heeft u interesse, of vragen? Neem dan contact op met onze experts.

Document wordt aangegeven

Zakelijke Diensten

Laadpalen

Thuisaccu

Zonnepanelen

CV Onderhoud

Ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen doen >

Reviews ET-F

Bekijk hier de meest recente beoordelingen van EnergieTechniek Friesland >

Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service ...
Lees meer
Gerben De Vries
Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit
Gerben De Vries
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is...
Lees meer
Bart Waldram
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is keurig netjes aangelegd en geïnstalleerd. Een aanrader.
Installatie elektrische auto-oplader
Bart Waldram
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de ...
Lees meer
Joost Jongen
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de oorzaak van het probleem gevonden is. Arjan is betrokken en een fijn persoon om mee te werken.
Herstel van elektrische stroom
Joost Jongen
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht ...
Lees meer
Hans Geleijnse
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht uitgevoerd en was ook bereid nog wat extra's te doen. We kunnen hem van harte aanbevelen, een echte vakman.
Een echte vakman
Hans Geleijnse
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in ...
Lees meer
Marloes Jellema
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in mijn keuken. Goede communicatie, fantastisch werk, en ook wanneer er nog iets op het laatste moment aangepast moest worden konden ze dit nog speciaal doen. Heel erg bedankt voor alles. En zeker dat ik dit bedrijf aanraad aan andere mensen.
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Marloes Jellema
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel ...
Lees meer
G Bi
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel en vakkundig.Wij hebben de groepenkast laten vervangen door hem. Van te voren is hij wezen kijken en hebben we onze wensen met hem besproken. Hiervoor is een configuratie bedacht en heeft hij deze uitgevoerd. De perilex aansluiting voor de inductieplaat heeft hij nog gecontroleerd en aangepast en duidelijke instructies gegeven hoe de stekker van de plaat er straks moet komen uit te zien. We hadden ook wat problemen met draden trekken waar hij ook even bij had geholpen. De oude groepenkast heeft hij keurig afgevoerd.
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
G Bi
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook ...
Lees meer
Egbert kuipers
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook kwam hij met een mooie oplossing om de keuken aan te sluiten op bestaande groepen kast. Echt topwerk en goed overleggend omtrent de werkzaamheden. Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader
Egbert kuipers
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te ...
Lees meer
Gerard Spoelstra
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te maken en werk is vlot uitgevoerd en keurig afgewerkt!
Volle tevredenheid
Gerard Spoelstra
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden...
Lees meer
Wybe Dekkinga
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden wat er allemaal mogelijk was. En vrij snel konden de panelen geleverd worden. De installatie wordt vakkundig gedaan door Arjan zelf en zijn medewerker.
Echt een top bedrijf
Wybe Dekkinga
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was ...
Lees meer
Anna Pochynok
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was in ons huis, rekening houdend met alle details. Arjan is een zeer professionele en aardige man, we waren erg blij om met hem te werken.
Zeer professionele en aardige man
Anna Pochynok
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de ...
Lees meer
Semko Posthuma
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de omgaan, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geinstalleerd. Een aanrader!
Plaatsen van zonnepanelen
Semko Posthuma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs, die ook nog eens...
Lees meer
r.a. bouma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs , die ook nog eens super netjes werken. Ze hebben bij mij zonnepanelen geplaatst, geen wachttijden zoals bij de grote bedrijven. Arjan legt alles duidelijk uit, hiervoor neemt hij alle tijd. Arjan Faber is de eigenaar, ik heb zelden ,een baas ontmoet die zo correct met de klant omgaat. Binnenkort krijg ik een offerte voor een warmtepomp en u raadt het al ook weer bij dit bedrijf. Kortom, Super mensen, super kwaliteit , enorm veel geduld en alles met een glimlach. Ik, kan met een goed gevoel gaan slapen ,want alles is geïnstalleerd volgens de regels en met de juiste ervaring en een glimlach. ,Arjan heeft 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Bedankt Arjan, Milan, Evert TOP
Een TOP bedrijf
r.a. bouma