Van Advies tot Plaatsing

Uw bedrijf Verduurzamen?

Contact met et-f

ET-F voor Bedrijven

Bij ET-F begrijpen we de kracht van duurzame energie. Daarom is ET-F uw betrouwbare partner in de transitie naar een groenere toekomst. Wilt u uw energieverbruik optimaliseren en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere planeet? Met de innovatieve oplossingen van Energie Techniek Friesland kan het.

Daarnaast adviseren we u graag op het gebied van verduurzaming en subsidieregelingen. Meer weten, bel direct met een van onze adviseurs of bekijk onze zakelijke dienstverlening op deze pagina.

Contact met et-f

Zakelijke Diensten

Laadpalen

Thuisaccu

Zonnepanelen

CV Onderhoud

Klant ET-F

Uw bedrijf Verduurzamen

Er zijn tegenwoordig talloze manieren om een kantoor of bedrijfspand te verduurzamen. Vele van deze investeringen worden ook nog eens subsidiair gesteund door de overheid. Denk hierbij aan:

Bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw pand? Neem contact op met de experts van ET-F. Samen kijken we naar uw volgende stap in verduurzaming. 

Ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen doen >

Team ET-F

Waarom kiezen voor ET-F

Energie Techniek Friesland is gespecialiseerd in innovatieve verduurzaming. Als u voor ET-F kiest, kiest u voor experts die niet alleen het milieu, maar ook geldbesparing waarderen. 

Onze oplossingen zijn namelijk ontworpen om uw energiekosten aanzienlijk te verlagen. En dat terwijl er ook nog allerlei subsidies te verkrijgen zijn voor duurzame-energieprojecten.

Door te investeren in groene energie verbetert u uw bedrijfsimago. Daarbij wordt u minder afhankelijk van traditionele energiebronnen en prijsschommelingen. 

Wacht daarom niet langer, maar zet vandaag nog de stap naar een duurzame toekomst.

Team ET-F

Reviews ET-F

Bekijk hier de meest recente beoordelingen van EnergieTechniek Friesland >

Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service ...
Lees meer
Gerben De Vries
Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit
Gerben De Vries
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is...
Lees meer
Bart Waldram
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is keurig netjes aangelegd en geïnstalleerd. Een aanrader.
Installatie elektrische auto-oplader
Bart Waldram
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de ...
Lees meer
Joost Jongen
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de oorzaak van het probleem gevonden is. Arjan is betrokken en een fijn persoon om mee te werken.
Herstel van elektrische stroom
Joost Jongen
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht ...
Lees meer
Hans Geleijnse
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht uitgevoerd en was ook bereid nog wat extra's te doen. We kunnen hem van harte aanbevelen, een echte vakman.
Een echte vakman
Hans Geleijnse
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in ...
Lees meer
Marloes Jellema
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in mijn keuken. Goede communicatie, fantastisch werk, en ook wanneer er nog iets op het laatste moment aangepast moest worden konden ze dit nog speciaal doen. Heel erg bedankt voor alles. En zeker dat ik dit bedrijf aanraad aan andere mensen.
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Marloes Jellema
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel ...
Lees meer
G Bi
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel en vakkundig.Wij hebben de groepenkast laten vervangen door hem. Van te voren is hij wezen kijken en hebben we onze wensen met hem besproken. Hiervoor is een configuratie bedacht en heeft hij deze uitgevoerd. De perilex aansluiting voor de inductieplaat heeft hij nog gecontroleerd en aangepast en duidelijke instructies gegeven hoe de stekker van de plaat er straks moet komen uit te zien. We hadden ook wat problemen met draden trekken waar hij ook even bij had geholpen. De oude groepenkast heeft hij keurig afgevoerd.
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
G Bi
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook ...
Lees meer
Egbert kuipers
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook kwam hij met een mooie oplossing om de keuken aan te sluiten op bestaande groepen kast. Echt topwerk en goed overleggend omtrent de werkzaamheden. Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader
Egbert kuipers
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te ...
Lees meer
Gerard Spoelstra
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te maken en werk is vlot uitgevoerd en keurig afgewerkt!
Volle tevredenheid
Gerard Spoelstra
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden...
Lees meer
Wybe Dekkinga
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden wat er allemaal mogelijk was. En vrij snel konden de panelen geleverd worden. De installatie wordt vakkundig gedaan door Arjan zelf en zijn medewerker.
Echt een top bedrijf
Wybe Dekkinga
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was ...
Lees meer
Anna Pochynok
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was in ons huis, rekening houdend met alle details. Arjan is een zeer professionele en aardige man, we waren erg blij om met hem te werken.
Zeer professionele en aardige man
Anna Pochynok
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de ...
Lees meer
Semko Posthuma
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de omgaan, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geinstalleerd. Een aanrader!
Plaatsen van zonnepanelen
Semko Posthuma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs, die ook nog eens...
Lees meer
r.a. bouma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs , die ook nog eens super netjes werken. Ze hebben bij mij zonnepanelen geplaatst, geen wachttijden zoals bij de grote bedrijven. Arjan legt alles duidelijk uit, hiervoor neemt hij alle tijd. Arjan Faber is de eigenaar, ik heb zelden ,een baas ontmoet die zo correct met de klant omgaat. Binnenkort krijg ik een offerte voor een warmtepomp en u raadt het al ook weer bij dit bedrijf. Kortom, Super mensen, super kwaliteit , enorm veel geduld en alles met een glimlach. Ik, kan met een goed gevoel gaan slapen ,want alles is geïnstalleerd volgens de regels en met de juiste ervaring en een glimlach. ,Arjan heeft 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Bedankt Arjan, Milan, Evert TOP
Een TOP bedrijf
r.a. bouma
Contact opnemen met ET-F

Over Energie Techniek Friesland

Zoekt u een betrouwbare partners voor het verduurzamen van uw bedrijfspand of -kantoor in Friesland? Dan bent u bij Energie Techniek Friesland, voorheen Elektrotechniek Franeker, aan het juiste adres. U vindt ons hoofdkantoor in Sexbierum, maar onze specialisten zijn overal in Friesland werkzaam. Of u zoekt naar laadpalen, thuisaccu’s, zonnepanelen of cv-onderhoud nodig heeft, wij regelen het voor u. 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staan we voor deskundig advies en persoonlijk contact. Bent u er klaar voor om uw pand te verduurzamen? Neem dan nu contact op met de specialisten van ET-F of vraag direct een offerte aan.