Houd uw huis koel met EnergieTechniek Friesland

Airco Friesland 

Op zoek naar een airco in Friesland?

Bent u op zoek naar airconditioning in Friesland? Energie Techniek Friesland (ET-F) staat voor u klaar! Met jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van airconditioning, zijn wij de experts in Friesland en omliggende provincies voor al uw airco gerelateerde projecten.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken.

Airco Friesland

Friesland, dat is de mooiste provincie van Nederland, toch? Met ruim 660.000 inwoners (cijfers van het CBS, 2023) groeit het aantal inwoners erg rap. Het aantal woningen ook. Er zijn namelijk maar liefst 308.768 huizen in Friesland in 2024.

Een airconditioning is een goede investering, want ook hier bij ons wordt het merkbaar warmer in de zomers. Zelfs het voor- en najaar zijn soms al zo heet dat u wenst dat u airco in huis heeft. Airco’s kunnen snel een ruimte verwarmen, of juist verkoelen. De luchtstroom zorgt dat de temperatuur vrijwel direct stijgt, of daalt. Op die manier geniet u tijdens hete of koude dagen van een optimaal binnenklimaat.

Bent u op zoek naar een airco inclusief montage in Friesland? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van Energie Techniek Friesland. Wij houden van persoonlijk contact, dus twijfel niet om te bellen. We maken graag een afspraak, of komen persoonlijk bij u langs.

Team et-f

Wie is Energie Techniek Friesland?

Energie Techniek Friesland (ET-F) is een installatiebedrijf in Friesland. Ons hoofdkantoor ligt in Sexbierum, maar we zijn in heel Friesland en daarbuiten werkzaam. Met meer dan 20 jaar ervaring in de installatietechniek bieden onze specialisten kennis en betrouwbaarheid. We focussen ons op het bieden van persoonlijk een efficiënte oplossingen. Bij ET-F bent u geen nummertje. 

Daarnaast zijn onze specialisten gecertificeerd en op de hoogte van de nieuwste geavanceerde technologieën en toekomstige trends. Bent u geïnteresseerd in het investeren in een airco in Friesland? Wilt u een airco laten plaatsen? Neem dan vandaag nog contact op met de specialisten van ET-F. 

Team et-f

Alle Diensten van ET-F BV

Infrarood verwarming installeren

Elektrische laadpalen installeren

Energieopslag thuisaccu’s plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

Airco voor thuis

Warmtepompen

Warmtepompboilers

Airconditioning in huis in Friesland

Het hebben van een airco in huis was vroeger echt een luxe. Tegenwoordig zien we het steeds vaker. Het klimaat verandert en daarmee nemen de hete zomers ook toe. Ook zijn de gasprijzen enorm gestegen. Airco’s bieden de ideale kans om zonder gas te verwarmen, zeker in combinatie met zonnepanelen of een warmtepomp.

Monoblock en multi-split airco’s in Friesland

Toch komt er veel kijken bij het kiezen van de juiste airco. Alleen al de aanschafkosten kunnen erg variëren. Voor een monoblock airco (zonder buitenunit) zijn de kosten ongeveer vanaf de € 1.500 inclusief installatie. Voor een single split airco (voor één ruimte) ligt deze prijs tussen de € 1.500 en € 3.000.

En voor multi-split airco’s, die meerdere ruimtes kunnen bedienen? Dan hangt de prijs af van het aantal binnendelen. 

  • Een multi-split airco met 2 binnendelen vanaf € 3.500 tot € 5.500
  • Een multi-plit airco met 3 binnendelen vanaf € 4.500 tot € 6.500
  • Een multi-split airco met 4 binnendelen vanaf € 5.500 tot € 7.500

 Dit is inclusief professionele installatie. Al deze soorten airconditioning kunnen zowel verkoelen, als verwarmen.

Wilt u meer weten over het verschil tussen de soorten airco’s en wat de juiste oplossing voor uw situatie is? Neem dan contact op met ET-F. We komen altijd langs voor een vrijblijvend adviesgesprek om de situatie goed te bekijken. Zo stellen we samen de het juiste systeem vast en maken we een passende offerte.

Klant ET-F

Optimaal binnenklimaat met airco onderhoud Friesland

Het regelmatig onderhouden van uw airco is cruciaal. Dit zorgt voor een langere levensduur, verbeterde efficiëntie van het apparaat en zelfs voor betere luchtkwaliteit. Daarbij heeft een goed onderhouden airco ook een laag energieverbruik. Dat leidt tot lagere energierekeningen.

Het is dus heel belangrijk om uw airco goed te onderhouden. Regelmatig onderhoud hoeft niet duur te zijn, en kan zelfs kostenbesparend zijn op de lange termijn. Heeft u een airconditioning in Friesland en wilt u deze laten onderhouden? Bent u klaar voor optimaal binnenklimaat? ET-F staat voor u klaar. In dit blogartikel ontdekt u alles over het onderhoud aan uw airco in huis >

Bent u benieuwd naar de andere producten en diensten van Energie Techniek Friesland? Neem dan vooral een kijkje bij onze dienstenpagina. Voor de aanschaf en montage van producten met de hoogste kwaliteit, bent u bij ET-F aan het juiste adres. Zowel particulieren, als zakelijke klanten. Bent u geïnteresseerd in een warmtepomp, zonnepanelen of een thuisbatterij? Neem direct contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Ook voor Airco in Leeuwarden bent u bij ons op het juiste adres >

Klant ET-F

Airco onderhoud laten uitvoeren? Vraag meteen een offerte aan >

Reviews van onze klanten

Bekijk hier de meest recente beoordelingen van EnergieTechniek Friesland.

Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service ...
Lees meer
Gerben De Vries
Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit
Gerben De Vries
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is...
Lees meer
Bart Waldram
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is keurig netjes aangelegd en geïnstalleerd. Een aanrader.
Installatie elektrische auto-oplader
Bart Waldram
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de ...
Lees meer
Joost Jongen
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de oorzaak van het probleem gevonden is. Arjan is betrokken en een fijn persoon om mee te werken.
Herstel van elektrische stroom
Joost Jongen
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht ...
Lees meer
Hans Geleijnse
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht uitgevoerd en was ook bereid nog wat extra's te doen. We kunnen hem van harte aanbevelen, een echte vakman.
Een echte vakman
Hans Geleijnse
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in ...
Lees meer
Marloes Jellema
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in mijn keuken. Goede communicatie, fantastisch werk, en ook wanneer er nog iets op het laatste moment aangepast moest worden konden ze dit nog speciaal doen. Heel erg bedankt voor alles. En zeker dat ik dit bedrijf aanraad aan andere mensen.
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Marloes Jellema
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel ...
Lees meer
G Bi
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel en vakkundig.Wij hebben de groepenkast laten vervangen door hem. Van te voren is hij wezen kijken en hebben we onze wensen met hem besproken. Hiervoor is een configuratie bedacht en heeft hij deze uitgevoerd. De perilex aansluiting voor de inductieplaat heeft hij nog gecontroleerd en aangepast en duidelijke instructies gegeven hoe de stekker van de plaat er straks moet komen uit te zien. We hadden ook wat problemen met draden trekken waar hij ook even bij had geholpen. De oude groepenkast heeft hij keurig afgevoerd.
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
G Bi
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook ...
Lees meer
Egbert kuipers
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook kwam hij met een mooie oplossing om de keuken aan te sluiten op bestaande groepen kast. Echt topwerk en goed overleggend omtrent de werkzaamheden. Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader
Egbert kuipers
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te ...
Lees meer
Gerard Spoelstra
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te maken en werk is vlot uitgevoerd en keurig afgewerkt!
Volle tevredenheid
Gerard Spoelstra
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden...
Lees meer
Wybe Dekkinga
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden wat er allemaal mogelijk was. En vrij snel konden de panelen geleverd worden. De installatie wordt vakkundig gedaan door Arjan zelf en zijn medewerker.
Echt een top bedrijf
Wybe Dekkinga
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was ...
Lees meer
Anna Pochynok
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was in ons huis, rekening houdend met alle details. Arjan is een zeer professionele en aardige man, we waren erg blij om met hem te werken.
Zeer professionele en aardige man
Anna Pochynok
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de ...
Lees meer
Semko Posthuma
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de omgaan, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geinstalleerd. Een aanrader!
Plaatsen van zonnepanelen
Semko Posthuma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs, die ook nog eens...
Lees meer
r.a. bouma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs , die ook nog eens super netjes werken. Ze hebben bij mij zonnepanelen geplaatst, geen wachttijden zoals bij de grote bedrijven. Arjan legt alles duidelijk uit, hiervoor neemt hij alle tijd. Arjan Faber is de eigenaar, ik heb zelden ,een baas ontmoet die zo correct met de klant omgaat. Binnenkort krijg ik een offerte voor een warmtepomp en u raadt het al ook weer bij dit bedrijf. Kortom, Super mensen, super kwaliteit , enorm veel geduld en alles met een glimlach. Ik, kan met een goed gevoel gaan slapen ,want alles is geïnstalleerd volgens de regels en met de juiste ervaring en een glimlach. ,Arjan heeft 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Bedankt Arjan, Milan, Evert TOP
Een TOP bedrijf
r.a. bouma