Werken in de Techniek

Front office manager voor 24-28 uur per week

Klant ET-F

Wij zoeken…

“Goedemorgen, u spreekt met  (…) van Energie Techniek Friesland, waarmee kan ik u helpen?”

Heb jij een goede stem aan de telefoon? Weet je hoe je strakke, formele mails moet schrijven en relaties opbouwt met klanten en leveranciers? Lijkt het jou leuk om het eerste aanspreekpunt te zijn voor hét energietechnische bedrijf van Friesland?

Dan ben jij misschien wel de frontoffice manager die ET-F zoekt! Wij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe receptionist om bij ons op kantoor in Sexbierum te werken. 

Klant ET-F
Contact opnemen met ET-F

Hoe ziet jouw dag bij Energie Techniek Friesland eruit?

08:30 ➡️ Je begint aan je dag in Sexbierum. Je leest, onder het genot van een vers kopje koffie, je mail en beantwoordt eventuele telefoontjes. Klanten en leveranciers hebben altijd vragen over producten en diensten. Jij zorgt ervoor dat iedereen snel en correct geholpen wordt.

10:00 ➡️ Dan kom je een mailtje tegen met een klacht. Er ging even iets niet goed met een leverancier. Je belt hem direct op, vraagt wat er aan de hand is en zorgt ervoor dat hij gerustgesteld wordt. Na je telefoontje leg je intern uit wat er aan de hand is, zodat we het probleem direct kunnen oplossen.

12:00 ➡️ Tijd voor een welverdiende lunchpauze! Samen met je collega’s geniet je van een ontspannen lunch, waarbij niet alleen over werk wordt gesproken, maar ook over het leven. 

12:30 ➡️ Na de lunch verwerk je in- en verkoopfacturen in ons systeem, Syntess Atrium. Je werkt nauwkeurig en hebt aandacht voor detail, waardoor onze administratie altijd up-to-date is.

15:00 ➡️ Dan is het tijd om offertes op te stellen voor nieuwe klanten. Eerdere offertes volg je op. Zo zorg je ervoor dat nieuwe opdrachten worden aangenomen en omzet wordt gemaakt.

17:00 ➡️ Om 5 uur is het alweer tijd om naar huis te gaan. Je maakt van tevoren een overzicht van de belangrijkste taken voor morgen, sluit je computer af en gaat lekker naar huis. 

Bij Energie Techniek Friesland werk je in een leuk team met enthousiaste collega’s. Er heerst een prettige werksfeer waar medewerkers centraal staan. Onze informele werksfeer en de gezellige bedrijfsuitjes maken het werk extra leuk.

En wist je dat we ook doen aan vrijdagmiddagborrels, kerstfeesten en zelfs een bouwvakborrel? 😉

Wat krijg je van ons?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens cao Metaal & Techniek.
  • 24 tot 28 uren per week.
  • Pensioenopbouw via PMT.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden.
  • Leuk team met enthousiaste collega’s.
  • Een prettige werksfeer binnen het bedrijf waar de medewerkers centraal staan.
Telefoon opnemen et-f

Solliciteren of meer weten?

Reviews ET-F

Bekijk hier de meest recente beoordelingen van EnergieTechniek Friesland >

Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service ...
Lees meer
Gerben De Vries
Zeer professioneel werden onze zonnepanelen geplaatst en faber is zeker aan te raden! Top service en kwaliteit
Top service en kwaliteit
Gerben De Vries
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is...
Lees meer
Bart Waldram
Arjan reageert snel en deskundig. Ik kon snel een afspraak maken en alles is keurig netjes aangelegd en geïnstalleerd. Een aanrader.
Installatie elektrische auto-oplader
Bart Waldram
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de ...
Lees meer
Joost Jongen
Arjan gaat professioneel en behulpzaam te werk. Hij gaat net zo lang door tot de oorzaak van het probleem gevonden is. Arjan is betrokken en een fijn persoon om mee te werken.
Herstel van elektrische stroom
Joost Jongen
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht ...
Lees meer
Hans Geleijnse
Arjan Faber heeft bij ons uitstekend werk verricht. Snel en vakkundig heeft hij de opdracht uitgevoerd en was ook bereid nog wat extra's te doen. We kunnen hem van harte aanbevelen, een echte vakman.
Een echte vakman
Hans Geleijnse
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in ...
Lees meer
Marloes Jellema
Heel erg tevreden met deze service die ik heb gehad voor de electra installatie in mijn keuken. Goede communicatie, fantastisch werk, en ook wanneer er nog iets op het laatste moment aangepast moest worden konden ze dit nog speciaal doen. Heel erg bedankt voor alles. En zeker dat ik dit bedrijf aanraad aan andere mensen.
Installatie van stopcontacten en schakelaars
Marloes Jellema
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel ...
Lees meer
G Bi
Arjan is een prettige man in omgang en communicatie. Geeft duidelijk advies en werkt snel en vakkundig.Wij hebben de groepenkast laten vervangen door hem. Van te voren is hij wezen kijken en hebben we onze wensen met hem besproken. Hiervoor is een configuratie bedacht en heeft hij deze uitgevoerd. De perilex aansluiting voor de inductieplaat heeft hij nog gecontroleerd en aangepast en duidelijke instructies gegeven hoe de stekker van de plaat er straks moet komen uit te zien. We hadden ook wat problemen met draden trekken waar hij ook even bij had geholpen. De oude groepenkast heeft hij keurig afgevoerd.
Elektrisch paneel vervangen of upgraden
G Bi
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook ...
Lees meer
Egbert kuipers
Arjan heeft bij ons een extra groepenkast geplaatst, zie er netjes en verzorgd uit. Ook kwam hij met een mooie oplossing om de keuken aan te sluiten op bestaande groepen kast. Echt topwerk en goed overleggend omtrent de werkzaamheden. Zeker een aanrader.
Zeker een aanrader
Egbert kuipers
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te ...
Lees meer
Gerard Spoelstra
ET-F heeft de aanleg van een wallbox verzorgd naar volle tevredenheid. Goed afspraken mee te maken en werk is vlot uitgevoerd en keurig afgewerkt!
Volle tevredenheid
Gerard Spoelstra
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden...
Lees meer
Wybe Dekkinga
Echt een top bedrijf. We zijn goed geïnformeerd door Arjan. Over de mogelijkheden wat er allemaal mogelijk was. En vrij snel konden de panelen geleverd worden. De installatie wordt vakkundig gedaan door Arjan zelf en zijn medewerker.
Echt een top bedrijf
Wybe Dekkinga
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was ...
Lees meer
Anna Pochynok
Arjan heeft ons geholpen om de groepenkast te vervangen, hoewel het geen gemakkelijke klus was in ons huis, rekening houdend met alle details. Arjan is een zeer professionele en aardige man, we waren erg blij om met hem te werken.
Zeer professionele en aardige man
Anna Pochynok
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de ...
Lees meer
Semko Posthuma
Arjan, Milan en Evert hebben keurig werk afgeleverd. (plaatsen van zonnepanelen). Alledrie prettig in de omgaan, afspraken worden nagekomen en alles wordt netjes geinstalleerd. Een aanrader!
Plaatsen van zonnepanelen
Semko Posthuma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs, die ook nog eens...
Lees meer
r.a. bouma
Een TOP bedrijf, Arjan ,Milan, Evert super vriendelijke ,installateurs , die ook nog eens super netjes werken. Ze hebben bij mij zonnepanelen geplaatst, geen wachttijden zoals bij de grote bedrijven. Arjan legt alles duidelijk uit, hiervoor neemt hij alle tijd. Arjan Faber is de eigenaar, ik heb zelden ,een baas ontmoet die zo correct met de klant omgaat. Binnenkort krijg ik een offerte voor een warmtepomp en u raadt het al ook weer bij dit bedrijf. Kortom, Super mensen, super kwaliteit , enorm veel geduld en alles met een glimlach. Ik, kan met een goed gevoel gaan slapen ,want alles is geïnstalleerd volgens de regels en met de juiste ervaring en een glimlach. ,Arjan heeft 20 jaar ervaring in de elektrotechniek. Bedankt Arjan, Milan, Evert TOP
Een TOP bedrijf
r.a. bouma

Over Energie Techniek Friesland

ET-F is specialist in het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. Vanuit ons hoofdkantoor in Sexbierum zijn onze experts overal in Friesland en omgeving werkzaam. We specialiseren in laadpalen, thuisaccu’s, zonnepanelen, maar ook cv-onderhoud en installatiewerkzaamheden behoren tot onze taken.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche staan we voor deskundig advies en persoonlijk contact. Ben jij klaar om ons team te versterken? Neem dan nu contact op met Arjan en solliciteer direct.

Toch niet de ideale vacature voor jou? Deel deze pagina dan met je vrienden, collega’s familie of vrienden. Wie weet help je zo iemand aan zijn of haar droombaan!

Team et-f

Solliciteer Direct

Upload hier je c.v. | mailen mag ookChoose FilesNo Files ChosenAccepted file types: jpg, jpeg, jpe, 3g2, 3gp2, js, xcf, mpp, docx, dotm, xlam, xps, key, numbers. Max. file size: 1 MB